TOTAALBEDRAG:

Zaaibakje>  6.00 euro/stuk

Automatische dakopener (incl. cylinder)  45.00 euro/stuk

Cylinder automatische dakopener   20.00 euro/stukPrijzen losse materialen zijn afhaalprijzen. Verzendkosten op aanvraag.

Om uw bestelling te voltooien, klik op onderstaande knop "Bestellen" (graag dan hieronder alle adresgegevens invullen). Wij krijgen dan deze prijsberekening door. We kijken ze na en bevestigen ze dan met eventuele opmerkingen en praktische details.

U kunt de berekening als "offerte" ook naar uw e-mailadres sturen (zeker dan hieronder e-mailadres invullen. Als u uw gegevens invult, ontvangt u een gepersonaliseerde offerte.) Als u nadien contact met ons opneemt, vragen we graag ons het offertenummer door te geven zodat we direct uw uitwerking kunnen bekijken.

Lees ook even aandachtig onze algemene voorwaarden .

Heeft u nog vragen of wenst u alle mogelijkheden en toebehoren eerst eens te bekijken. Het kan interessant zijn ons toonpark eens te bezoeken. We hebben een 20-tal toonmodellen opgesteld waarbij we u graag alle mogelijkheden toelichten.
Openingsuren toonpark:
Kemelbeekstraat 31
2460 Tielen (nabij Turnhout)
Zaterdag voormiddag 8u30 - 12u.
Weekdagen: best vooraf een afspraak maken
Onze prijzen zijn btw inclusief!
AVG/GDPR: De gebruiker gaat akkoord met het versturen en opslaan van zijn gegevens om een automatische offerte te kunnen maken en/of een eventuele bestelling te kunnen afhandelen. Deze gegevens worden niet gebruikt om u ongewenst te contacteren.
TOTAALBEDRAG: