Welkom bij Hobbyserres Stappaerts, de groen(t)e plaats in uw tuin


Sinds begin jaren 90 is onze firma gespecialiseerd in het vermaken van industriële tuinbouwserres naar kleinere hobbyserres. Doordat we als basis gebruik maken van herbruikbare profielen en glasplaten spreken we van "tweedehands serres". In tegenstelling met wat voorgaande doet vermoeden werken we op een slimme manier ook met nieuwe materialen. Hierdoor combineren we de uitstraling van het nieuwe met de robuustheid van het oude. Het gevolg hiervan is dat we een onevenaarbare prijs- kwaliteit verhouding bekomen met aandacht voor het milieu. Elk profiel en glasplaat die we hergebruiken vraagt geen nieuwe grondstoffen en (fossiele) energie.

Omdat het voor sommige toepassingen ook wenselijk is om de volledige serre met nieuwe materialen te maken, maar toch de sterkte en robuustheid van de industriële serres te behouden, hebben we ons nieuwe model “HBS” ontwikkeld. Hierbij staat HBS voor HoBbyserres Stappaerts. Hiermee willen we benadrukken dat dit model uniek is en exclusief door ons geproduceerd en geplaatst wordt.

Uiteraard dachten we ook aan de kostprijs. Daarom ontwierpen we de ‘HBS-mini’ serie. Dit is een lichtere versie van de HBS serie. Speciaal ontworpen voor de kleinere afmetingen met het oog op eenvoud. Zowel op vlak van productie alsook plaatsing. Zo kunnen we dit geheel aanbieden aan een interessante prijs.

Al deze modellen worden volledig in eigen huis gemaakt waardoor we garant kunnen staan voor een feilloze afhandeling van elk project tegen de beste prijs. De aankoop van een serre doe je bij ons voor het leven. Moest er in de loop van de jaren toch iets voorvallen waardoor er zich schade of een probleem voordoet, kan u steeds bij ons terecht voor service en expertise.

Heb je vragen over de inplanting of samenstelling van uw serre? Neem gerust even contact op of breng ons een bezoekje. We lichten u graag alle mogelijkheden toe al dan niet aan de hand van een toonmodel.
img

Over ons


img
Begin jaren 90 startte Leo Stappaerts met het afbreken en opnieuw opbouwen van kleine serres bij particulieren. Echter werd de serre vaak een maatje kleiner terug geplaatst waardoor er meerdere kleine serres ontstonden. Het logische vervolg hierop werd het afbreken van industriële serres om deze nadien op een professionele manier om te bouwen naar de "tweedehands serres". Die zijn door de jaren heen geëvolueerd naar deze zoals wij ze vandaag maken. De goede/ beste/…. verhouding tussen prijs en kwaliteit staat hierbij voorop. We streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Zijn zonen Kim en Tom Stappaerts werden sinds kinds af aan in het bedrijf betrokken. Dit begon met enkele eenvoudige voorbereidende klusjes om vervolgens mee ingeschakeld te worden voor het plaatsen van de serres. Zij zijn letterlijk grootgebracht tussen de serres. Uiteindelijk, na bijna 30 jaar, hebben zij het roer van hun vader overgenomen.


Shop-tool en/of bezoek toonmodellen:


We hebben op deze website getracht zoveel mogelijk informatie te verzamelen en bieden u de mogelijkheid om via onze shop-tool zelf uw serre samen te stellen en een prijsofferte te berekenen. Deze offertes zijn uiteraard geheel vrijblijvend hoewel u ook de mogelijkheid heeft een bestelling te plaatsen. Elke offerte wordt bij bevestiging door ons nagekeken en waar nodig nemen wij contact op.
Heeft u toch nog vragen of wenst u alle mogelijkheden en toebehoren eerst eens te bekijken. Dan kan het steeds interessant zijn om ons toonpark eens te bezoeken. We hebben een 20-tal toonmodellen opgesteld waarbij we u alle mogelijkheden graag even toelichten.

Openingsuren toonpark: .
Kemelbeekstraat 31.
2460 Tielen (nabij Turnhout) .
Zaterdag voormiddag 8u30 tot 12u. .
Weekdagen: Graag een telefoontje vooraf.